Witte van der Laan

Beschikbaarheid:

Uitverkocht tot augustus

17.99

Uitverkocht tot augustus

De Witte van der Laan is een druivensoort met geel witte druiven die naast erg smakelijke druiven ook een prachtig bladerendek biedt. Deze druif behoort tot een van de oudste druivenrasssen en is zeer geschikt voor ons klimaat. Ze wordt ingezet om pergola’s te bedekken maar ook om langs schuttingen te groeien. De druif heeft veel zon nodig maar zal dan ook erg snel groeien. De plant is winterhard tot -23 graden. Als je een hek of schutting wil bedekken met de Witte van der Laan, adviseren we om twee planten per strekkende meter te gebruiken. Bestel deze druivenstruik en geniet van druiven uit eigen tuin. Deze druis is erg geschikt om sap of wijn van te maken.

Hoe plant je mij?

  • De struik die je van ons geleverd krijgt is 60cm hoog en wordt tussen de 150 en 300 centimeter hoog, afhankelijk van het snoeiregime.
  • Deze druivenstruik is het hele jaar te planten! Kijk voor tips omtrent het snoeien van uw fruitboom op de pagina snoei instructies. Ook geven we je graag meer informatie over hoe je boom geplant moet worden in de tuin of in een pot op terras of balkon.
Beschikbaarheid:

Uitverkocht tot augustus

17.99

Uitverkocht tot augustus