Johanniter Biologische Druivenstruik

Beschikbaarheid:

Uitverkocht tot augustus

17.99

Uitverkocht tot augustus

De biologische johanniter druivenstruik  is een witte druif die minder gevoelig is voor schimmelziektes. Het is een kruising van de Riesling met resistente druiven soorten. Van deze druif kan er Riesling-achtige wijn gemaakt worden, vol fruitig en muskaat-achtig. Het is een klimplant die enkele meters hoog kan worden. Je kunt hem zelf in allerlei vormen leiden en door goed te snoeien zeer compact houden. Je kan de druif goed leiden langs een pergola of met spandraden op de muur. De druif geeft in de periode juli- augustus eerst onopvallende trosjes bloemen, waarna de witte druiventrossen zullen vormen. De vruchten zijn wit-groen van kleur, sappig met een zoete smaak. Je kan ze direct opeten of gebruiken voor jam, sap of het maken van wijn. Bestel deze druivenstruik  en geniet van druiven uit eigen tuin.

Deze druivenstruik is 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.

Hoe plant je mij?

  • De boom die je van ons geleverd krijgt is 30cm hoog en wordt tussen de 200 en 250 centimeter hoog, afhankelijk van het snoeiregime.
  • Deze druivenstruik is het hele jaar te planten! Kijk voor tips omtrent het snoeien van uw fruitboom op de pagina snoei instructies. Ook geven we je graag meer informatie over hoe je boom geplant moet worden in de tuin of in een pot op terras of balkon.
Beschikbaarheid:

Uitverkocht tot augustus

17.99

Uitverkocht tot augustus